HETI MENET 01.29-02.04.

Az Oroszlány csapata érkezik szombaton

Az előző hetet 2-0-val zárta csapatunk, de nincs megállás, szombaton ismét – ezúttal a Schaeffler Aréna Savaria parkettjén – bajnoki mérkőzés vár ránk. Ellenfelünk az MVM-OSE LIONS csapata lesz. Az oroszlányiak ellen szombaton, 18:00 órakor mérkőzünk meg. Az online jegyvásárlás kedd délelőttől EZEN A LINKEN lesz elérhető. A bajnokira való felkészülést kedden kezdi meg a csapat, délelőtt erőnléti edzés szerepel a programban.

A holnapi nap folyamán érkezik a Sólyom Hangja legújabb része. Műsorvezetőnk, Kollerics Barnabás január elején ült le Vincze Csabával beszélgetni. Csabi már 1998 óta a Falco család tagja, ugyanis táncosaival kisebb-nagyobb megszakításokkal, de 26 éve járnak Falco mérkőzésekre és szórakoztatják a közönséget. Vendégünk arról is beszélt, mikor és hogyan öltözött be Sólyomnak, vagy éppen 2023.12.19-én Grinch-nek. A legutóbbi részben Tanoh Dez Andris és Pongó Marci volt Barni Bá vendége.

Szerdán folytatódik iskolaprogramunk. Az idei szezon első iskola látogatás programjában a Gothard Jenő Általános Iskolába látogatunk.

Ha nem tudod élőben nézni a szombati mérkőzést, de érdekel az eredmény alakulása, akkor töltsd le az ingyenes Falco-appot, ahol minden sárga-fekete tartalom megtalálható.
IOS: https://apps.apple.com/hu/app/falco-kc-app/id6446293834
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.falco_mobile_app&hl=en_US
De mindigo-n is követheted a mérkőzést: https://mindigtvgo.hu/kosarlabda (előfizetéses rendszer)

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!