HETI MENET 02.05-11.

A Sopron KC csapata ellen mérkőzünk meg szombaton

A három mérkőzésből álló hazai sorozatunk második állomása következik a 20. fordulóban is Szombathelyen lépünk pályára. A Schaeffler Aréna Savaria parkettjén 19:00 órakor a Sopron KC ellen újabb bajnoki mérkőzés vár ránk. A soproniak jelenleg 10-9-es mérleggel az 5. helyen állnak. Gasper Potocnik érkezése óta 10 bajnoki mérkőzést vívtak meg, amiből 7-et meg is nyertek. Az online jegyvásárlás már elérhető EZEN A LINKEN lesz elérhető.

Csapatunk a szokásos módon készül a szombati bajnokira. A programban szerepelnek konditermi edzések és egyéni képzések, de Milos is több csapatedzést vezényel a héten.

A szombati bajnokiig még pont belefér a Sólyom Hangja legújabb része. Műsorvezetőnk, Kollerics Barnabás január elején ült le Vincze Csabával beszélgetni. Csabi már 1998 óta a Falco család tagja, ugyanis táncosaival kisebb-nagyobb megszakításokkal, de 26 éve járnak Falco mérkőzésekre és szórakoztatják a közönséget. Vendégünk arról is beszélt, mikor és hogyan öltözött be Sólyomnak, vagy éppen 2023.12.19-én Grinch-nek.

Ha nem tudod élőben nézni a szombati mérkőzést, de érdekel az eredmény alakulása, akkor töltsd le az ingyenes Falco-appot, ahol minden sárga-fekete tartalom megtalálható.
IOS: https://apps.apple.com/hu/app/falco-kc-app/id6446293834
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.falco_mobile_app&hl=en_US
De mindigo-n is követheted a mérkőzést: https://mindigtvgo.hu/kosarlabda (előfizetéses rendszer)

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!