HETI MENET 02.19-25.

Itt a válogatott-szünet első hete

Csapatunk hete előtt, kezdjünk a magyar válogatott programjával, hiszen a játékosaink közül Benke Szilárd, Keller Ákos, Perl Zoltán, Pongó Marcell és Tanoh Dez András is meghívót kapott Gasper Okorntól. A stábban is több sárga-fekete arccal találkozunk, hiszen vezetőedzőnk, Milos Konakov másodedzőnkét segíti Gaper Okorn munkáját. A válogatott erőnléti felkészítését, erőnléti edzőnk Dr. Laki Ádám vezeti, míg a szombathelyi itt-tartózkodás alatt Tanai Zoltán is besegít a magyar válogatott felkészülésébe.
A válogatott 22-én, csütörtökön, Izlandon lép pályára. A magyar idő szerint, 20:30-kor kezdődő mérkőzést az M4 SPORT+ műsorára tűzi. A selejtezős ablak második mérkőzését 26-án vasárnap, Szombathelyen, az olasz csapat ellen vívják meg a magyar fiúk. A mérkőzésre szóló jegyek EZEN A LINKEN még korlátozott számban elérhetőek.

Csapatunk Djordje Ilic-csel és Svajda Gáborral kedd délután kezdi meg az edzéseket. A programban főleg egyéni képzések, és konditermi edzések szerepelnek. Nem áll meg a suli programunk sem, hiszen pénteken újra meglátogatunk egy szombathelyi iskolát. Boris Barac, Antonio Jordano és Takács Zsolt az Oladi Általános Iskolába látogatnak el.

A héten még lesz időd megnézni a legújabb ACCE55 ALL AREA5 részt:

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!