HETI MENET 03.03-10.

Pénteken, Nemzetközi nőnapon lépünk pályára.

A debreceni túra után egy újabb rangadó vár ránk. A bajnokság 3. helyezettje, az NHSZ-Szolnoki Olajbányász csapata érkezik Szombathelyre. A pénteki 18:00 órakor kezdődő találkozóra már elindult a jegyértékesítés, ami EZEN A LINKEN elérhető.

Mivel 2024.03.08-án a Nemzetközi nőnapon játszunk, ezért női szurkolóinknak egy kis meglepetéssel készülünk. A theBlackBotanist közreműködésével a 8-i mérkőzés alkalmával a szerencséseket játékosaink, valamint kabalánk fogja meglepni 1-1 szál virággal. A játékosok mellett érdemes a Sólyommal is lepacsizni (Ő több virággal is elbír), aki a mérkőzés folyamán keresi a női szurkolókat és köszönti Őket Barbi virágaival.

Milos Konakovék hétfőn, dupla edzéssel kezdték meg a hetet, és a pénteki bajnoki miatt a megszokottól kicsit eltér a program. A hét elején még taktikai és erőnléti edzés vár a fiúkra, majd szerdán, és csütörtökön elkezdődik az NHSZ-Szolnoki Olajbányász elleni bajnokira való felkészülés.

A várakozás közben, ha van 30 szabad perced, akkor ajánljuk podcastünket, ahol Kollerics Barnabás, a legújabb Sólyom Hangja részben, csapatkapitányunkkal, Perl Zoltánnal ült le, és kérdezte ki Őt részletesen a múltról, mikor, hogyan ismerte meg a sportot. Zozó beszélt kedvenc döntőjéről, sárga-fekete momentumáról és a jelenről. A podcast állandó műsorvezetője a kérdésekkel még érintette a jövőt, de abba is belekérdezett, hogy Zozó gondolkozik-e a tanári pályán?

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!