HETI MENET 03.11-17.

Rangadó szombaton

A Szolnok elleni rangadó után újabb nehéz mérkőzés vár ránk. A bajnokság 5. helyezettjéhez, a Zalakerámia ZTE KK csapatához látogatunk. A szombati 18:00 órakor kezdődő találkozóra már elindult a jegyértékesítés, ami EZEN A LINKEN elérhető. Milos Konakovék hétfőn dupla edzéssel kezdik meg a hetet, majd a szokott módon készülnek a szombati, idegenbeli bajnokira.

Ha nem tudod élőben nézni a szombati mérkőzést, de érdekel az eredmény alakulása, akkor töltsd le az ingyenes Falco-appot, ahol minden sárga-fekete tartalom megtalálható.
IOShttps://apps.apple.com/hu/app/falco-kc-app/id6446293834
Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.falco_mobile_app&hl=en_US
De mindigo-n is követheted a mérkőzést: https://mindigtvgo.hu/kosarlabda (előfizetéses rendszer)

A várakozás közben, ha van 30 szabad perced, akkor ajánljuk podcastünket, ahol Kollerics Barnabás, a legújabb Sólyom Hangja részben, csapatkapitányunkkal, Perl Zoltánnal ült le, és kérdezte ki Őt részletesen a múltról, mikor, hogyan ismerte meg a sportot. Zozó beszélt kedvenc döntőjéről, sárga-fekete momentumáról és a jelenről. A podcast állandó műsorvezetője a kérdésekkel még érintette a jövőt, de abba is belekérdezett, hogy Zozó gondolkozik-e a tanári pályán?

Ha pedig érdekel, hogy milyen egy edzésünk hangulata, akkor ajánljuk legújabb videós sorozatunkat, ahol az edzéseinkbe játékosaink segítségével nézhettek be. A legújabb részben, hallgatva hozzászólásaitokra, most válogatott kiválóságunkra, Benke Szilárdra szereltük fel kameránkat. Légy részese egy februári edzésünknek videónkkal! ERRE A LINKRE KATTINTVA tudod megnézni a Szilivel készült videót.

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!