HETI MENET 03.25-31.

Fehérváron zárjuk az alapszakaszt

A Körmend elleni bajnoki mérkőzés után (itt lehet visszanézni a mérkőzést), az Arconic-Alba Fehérvár otthonában zárjuk az alapszakaszt. A jegyvásárlásról szóló információk lentebb találhatóak.

Kedden (2024.03.26), 16:00 és 18:00 óra között a Schaeffler Aréna Savaria jegypénztárában lehet megvásárolni a jegyeket. A fehérvári klub 130 db jegyet biztosít csapatunk szurkolóinak, amiket CSAK ÉS KÍZÁROLAG kedden (2024.03.26), 16:00 és 18:00 óra között a Schaeffler Aréna Savaria jegypénztárában lehet megvásárolni. A jegyek egységára 4000 FT. Egy fő maximum 4 jegyet válthat! További fontos információ, hogy a jegypénztárban csak készpénzes vásárlás lehetséges!

A csapat a szokásos módon készül a hétvégére. Milos Konakovék hétfőn dupla edzéssel kezdik meg a hetet, majd a szokott módon készülnek a szombati, fehérvári bajnokira.

Ha nem tudod élőben nézni a szombati mérkőzést, de érdekel az eredmény alakulása, akkor töltsd le az ingyenes Falco-appot, ahol minden sárga-fekete tartalom megtalálható.
IOShttps://apps.apple.com/hu/app/falco-kc-app/id6446293834
Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.falco_mobile_app&hl=en_US

Az Access All Areas legújabb részében a Szolnok elleni hazai meccsünk kulisszái mögé invitálunk TÉGED. A válogatott szünet utáni első hazai mérkőzésünket 2024.03.08-án a nemzetközi nőnapon játszottuk. A Szolnok elleni bajnokin a nőnap alkalmából a The Black Botanist segítségével egy kis meglepetéssel készültünk női szurkolóinknak. Falcon és játékosaink is meglepett néhány szerencsés női szurkolót.

Szóval nincs más hátra, nézd meg az Access All Areas legújabb részét.

A várakozás közben, ha van 30 szabad perced, akkor ajánljuk podcastünket, ahol Kollerics Barnabás, a legújabb Sólyom Hangja részben, csapatkapitányunkkal, Perl Zoltánnal ült le, és kérdezte ki Őt részletesen a múltról, mikor, hogyan ismerte meg a sportot. Zozó beszélt kedvenc döntőjéről, sárga-fekete momentumáról és a jelenről. A podcast állandó műsorvezetője a kérdésekkel még érintette a jövőt, de abba is belekérdezett, hogy Zozó gondolkozik-e a tanári pályán?

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!