HETI MENET 2023.09.25-10.01.

Azontúl, hogy a hétvégén (2023.09.30. 18:00 óra) az NKA Universitas Pécs ellen elkezdődik a 2023/24-es kosárlabda szezon, több érdekesség, program is lesz a héten. A hétvégi mérkőzés online jegyárusítása a hét második felében várható, bővebb információkat később tudunk megosztani.

Ha kicsit unatkozol az első mérkőzés előtt, akkor hallgasd a Sólyom Hangja podcastünket, ahol a harmadik részben Benke Szilárd volt a Sólyom Hangja vendége. A podcastet mindenkinek ajánlunk, akik szeretnének belelátni egy profi sportcsapat kulisszái mögé. Sárga-fekete szurkolóknak, akik szeretnének még többet meg tudni a csapatukról, a játékosaikról. Aktuális hírek, elemzések, értékelések Kollerits Barnával, a csapat hangjával! Ha érdekelnek a csapattal kapcsolatos hírek, a háttérben dolgozók történetei, akkor ez a podcast Neked való!

Pénteken (15:00-16:00 óra között) a DRK szombathelyi üzletében (Varasd utca 1, Family Center) ott leszünk az újranyitáson. A megjelenés nem véletlen, hiszen idén lesz a második szezonja a közös munkánknak, aminek a csapat mellett szurkolóink is örülhetnek, hiszen egy szép közegben vehetik meg a legújabb Falco ajándékpólókat, vagy éppen 5 csillagos iskola táskákat.

A szombati szezonrajt idén kicsit többről fog szólni, mint a kosárlabda, ugyanis ez lesz az első mérkőzésük, amikor a helyszíni Falco-shopban csak és kizárólag a Crucial Catch kampányra készült ADOMÁNYPÓLÓKAT fogjuk árulni. A póló megvásárlásával az Alpokalja a Daganatos Gyerekekért Alapítvány működését támogatod

Hajrá Falco, Hajrá Szombathely!