HETI MENET 2023.12.18-24.

Jön az idei szezon utolsó Bajnokok Ligája mérkőzésünk

A szombati Körmend elleni siker után, már holnap (2023.12.19) pályára lépünk. Az ellenfél a Le Mans Sarthé csapata. Sajnos az eredménytől függetlenül már biztosan 4. helyen zárjuk a csoportot, ám mindent megteszünk, hogy győzelemmel zárjuk az idei BL szezonunkat. Az online jegyvásárlás már elindult és EZEN A LINKEN lehet elérni. Feldobás 18:00 órakor, kapunyitás 17:00 órakor!

A mérkőzés mellett több gyűjtést szervezett csapatunk és szurkoló táborunk. A tavalyi évhez hasonlóan az idei gyűjtésen is a Katolikus Karitász Szombathelynek segítünk, sőt a gyűjtéshez csatlakozott a városunk Diákönkormányzata is. Főleg gyerekjátékokra, tartós élelmiszerekre és tanszerekre számítanak a szervezők.

Az USB szurkolói csoportunk pedig a FALCO SHOP mellett gyűjtenek Lénának, aki nyitott gerinccel született, ami a legsúlyosabb genetikai rendellenesség. A kislányt a felismerést követően egyszerre megműtötték, ami jól sikerült! Lénára helyzete miatt még több hónapnyi kezelés vár, amit Budapesten tudnak elvégezni. Szurkolóink a kezelésre, valamint az utazásra gyűjt Léna családjának.

Ha nem tudod élőben nézni, de érdekel az eredmény alakulása, akkor töltsd le az ingyenes Falco-appot, ahol minden sárga-fekete tartalom megtalálható.
IOS: https://apps.apple.com/hu/app/falco-kc-app/id6446293834
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.falco_mobile_app&hl=en_US

A keddi Bl mérkőzés után, még 21-én 16:30-tól találkozhattok csapatunkkal. Többen is kilátogatunk a Guriserház Bódéjához.

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!