Játssz Velünk! – „Rendhagyó” sportolás a döntő hazai mérkőzésein!

Az eSport Szombathellyel kötöttünk együttműködést, melynek köszönhetően szurkolóink már a döntő mérkőzésein extra élménnyel gazdagodhatnak!

Az idei szezonnak a pályán kívül olyan céllal vágtunk neki, hogy minél többet tudjunk adni szurkolóinknak és lehetőleg minél több helyi együttműködést, partnerséget tudjunk életre hívni. Az eSport Szombathellyel kötött mostani megállapodás mindkét célunkat teljesíti. A helyi e-sport egyesület a döntő hazai mérkőzései alatt várja a kíváncsi, nyitott szülőket, nagyszülőket és természetesen mindenkit is. Tudni kell, hogy partnerszervezetünk átfogóan foglalkozik a videójátékokkal és legkevésbé sem állnak tőlük távol a hagyományos sportok, hiszen alapító elnökük Halmos Máté, a Haladás VSE Futsal csapatának is alapító játékosa, nem mellesleg első válogatott játékosa volt.

„Sportmenedzseri tanulmányaim során fedeztem fel, hogy a videójátékok világa mennyi hasonló a hagyományos sportokéval. 2018-ban javarészt akkor és még jelenleg is aktív sportoló barátaimmal megalakítottuk az eSport Szombathely Sportegyesületet, melynek fő célja a közösségépítés mellett a régió gémer közösségének képviselete! Sportolói múltam és gondolkodásom miatt is különösen nagy öröm számomra a Falco-val kötött együttműködés! A videójátékok népszerűségének megállíthatatlanul növekszik. Egyesületünkkel a szórakoztatás és versenyeztetés mellett nagy hangsúlyt fektetünk az edukációra. Interaktív előadásokkal, szakemberek bevonásával hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a játékok használata alatt számos pozitív és negatív hatás is ér bennünket! Nagy öröm számomra, hogy nemrégiben megnyitottuk közösségi terünket, a The Gamers’ Garage-t, ahol fizikálisan testet öltött az egyesületünk! Várunk minden érdeklődőt, kortól, nemtől függetlenül, hiszen a videójáték mindenkié!”

Nagy örömünkre szolgál, hogy ezzel a megállapodással sikerül tovább emelni a hazai mérkőzéseink élményét is, valamint a döntő hazai meccsei előtt, szüneteiben egy újabb helyi vállalkozásnak adunk lehetőséget, hogy megmutassa, mivel foglalkozik. Újabb lépéseket tettünk a szezon elején tett pályán kívüli céljaink teljesítése felé.