Keller Ákos újabb egy évvel hosszabbított!

Magyar válogatott magasemberünk 2024/25-ben is sárga-feketében lép pályára

Áki a 2020/21-es szezonban csatlakozott csapatunkhoz és azóta 160 tétmeccsen húzta fel a Falco mezt. A mostani bajnoki kiírásban 23 mérkőzés alatt 7,6 pontot és 6,3 lepattanót szerzett a bajnokságban, míg a Bajnokok Ligájában 6 mérkőzés alatt 8,5 pontot és 5,5 lepattanót tett a közösbe.

Ákost kérdeztük a hosszabbításról: Jól érzem magam Szombathelyen, jól érzem magam a csapatnál. Az eddigi karrierem során itt tapasztalom először, hogy mindenki elfogad olyannak, amilyen vagyok és szeretnek Szombathelyen. Örülök, hogy ilyen közegben maradhatok, és van egy belsős infóm, hogy Gyuri Bácsi szeretné, hogy a Falcoból vonuljak vissza… 😊

Milos Konakov: Nagyon örülök, hogy a legsikeresebb magyar kosárlabdázó hosszabbított csapatunkkal. Áki fontos láncszeme a Falconak, és nemcsak a pályán, hanem az öltözőben, a pályán kívül is meghatározó a szerepe. Úgy érzem, egy nagyon jó kapcsolat folytatódik, és élvezni fogjuk az újabb közös évet. Hajrá Falco, Hajrá Szombathely!

Gráczer György, Ügyvezető Igazgatónk így értékelte Ákos hosszabbítását: Februárban kezdtük el a következő szezon játékoskeretének a kialakítását. Ennek első örömteli híre, hogy sikerült egy, egyéves szerződést aláírnunk Keller Ákossal, aki így a 2024/25-ös szezonban is sárga-feketében lép pályára.