Kovács Benedek egy évvel hosszabbított!

Az 5. sárga-fekete szezonjára készülhet Bene!

A 2001-es születésű játékosunk a 2020/21-es szezonban csatlakozott csapatunkhoz és azóta 115 tétmeccsen húzta fel a Falco mezt. A 23 éves játékos az idei szezonban 27 (Bajnokság, Magyar Kupa, BL) tétmérkőzésen lépett pályára. Ez idő alatt 3,9 pontot és 1,7 lepattanót szerzett, és mellette 39%-os pontossággal célzott a triplavonal mögül!

Kovács Benedeket kérdeztük a hosszabbításról: Örülök, hogy sikerült megegyeznünk egy újabb szezonra. Az utóbbi 4 évben sok szép sikert értünk el a csapattal, remélem, ez a tendencia a továbbiakban is folytatódik. Emellett a város és az emberek is befogadtak, jól érzem magam itt Szombathelyen, így nem volt nehéz döntenem a közös munkáról. Remélem, hasonló sikerek várnak ránk a jövőben is, aminek tevékeny részese lehetek!

Milos Konakov: Örülök, hogy sikerült 1 évre szerződtetni Benét. Képes 3-as és 4-es poszton is játszani, ami több taktatikai lehetőséget ad. Ami talán még ennél is fontosabb, hogy igazi profi, aki mindent megtesz a csapat sikeréért! Hajrá Falco, Hajrá Szombathely!

Gráczer György, Ügyvezető Igazgatónk így értékelte Kovács Benedek hosszabbítását: Nagyon örülök, hogy egy újabb játékost tudtunk megtartani a mostani keretből. Fontos, hogy a csapatban megtartsuk az állandóságot.