Robogunk tovább, csütörtökön Sárvárra utazik Iskola-programunk!

A sárvári Szent László Katolikus Iskola tanulóit látogatjuk meg.

Előző héten a Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskolába Laki Ádám, Perl Zoltán és Verasztó Péter látogatott el.

A 3. tanórában Zoliék az alsós diákokkal találkoztak. Játékosaink és erőnléti edzőnk egy rövid bemutatkozás után sok kérdést kaptak a fiataloktól. Szóba kerültek a háziállatok, kedvenc cipőmárkák, de a legnehezebb, illetve legkedveltebb tantárgyukra is kíváncsiak voltak a diákok. Az első 45 perc végén pedig indulhatott az autogram vadászat, természetesen mindenkinek jutott…

A második 45 percben az iskola felsős diákjai közül a sporttagozatosok foglalták el az iskola tornatermét. Itt is egy rövid bemutatkozással indítottak a résztvevők, majd beszélgettek a nyújtás, vagy éppen az egészséges étkezés fontosságáról. Csapatkapitányunk pedig külön kiemelte, hogy mennyire fontos a mérkőzésekre való mentális felkészülés, ami nem a meccsnapján kezdődik el. A felsőbb évesek kérdeztek a konditermi edzésekről. Ki szereti, ki nem? Mit szoktak ott csinálni a játékosaink?

A látogatás történetéhez hozzátartozik, hogy Perl Zoli és Verasztó Péter is egyből jelentkeztek, hogy az iskola programunk folyamán el szeretnének jutni volt általános iskolájukba, ugyanis mindketten a Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola tanulói voltak. Sőt! Mindkét játékosunk szerepel az iskola dicsőségfalán.

Összességében egy remek hangulatú délelőttöt zártunk a Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskolában, ahol nagyon szívesen fogadtak minket, és a remek szervezésnek köszönhetően ismét sok diákkal találkoztunk.

A program következő résztvevője a sárvári Szent László Katolikus Iskola, akikhez holnap délelőtt látogatunk el. Krivacsevics Márkó és Sövegjártó Ábel 2 tanórán fognak részt venni. A srácok az első 45 percben az alsós évfolyammal fognak találkozni és kicsit bemutatkoznak a fiataloknak, míg látogatás második felében a felsősökkel fognak összeülni Ábelék.

A program eddigi állomásiról szóló videók: