Segíts Te is októberben!

Újra egy jó ügy érdekében fog össze a Falco-család!

Reméljük, nyomon követted az elmúlt szezonjainkat, ha igen, akkor nem újdonság, hogy csapatunk, szurkolóink, partenereink (a Falco-család) előszeretettel fognak össze egy jó ügy érdekében. A nyár folyamán több karitatív akciónk is volt. Gyűjtöttünk az I. Falco Családi Napon, illetve egy nyári tábor során licitet szerveztünk az Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány számára. Napról-napra tapasztaljuk, hogy a szombathelyi embereknek mekkora szíve van.

Az Amerikai Fociligából (NFL) ismert Crucial Catch névre keresztelt mozgalom – amihez csatlakozik a Falco-Család – célja, hogy felhívja a figyelmet a daganatos betegségek megelőzésesében fontos szerepet játszó szűrési programokra. Minden daganatos megbetegedésre igaz, hogy minél korábban fedezik fel, annál nagyobb eséllyel kezelik sikeresen. A szűrővizsgálatokkal lehetséges a daganatos megbetegedések korai diagnózisa. A betegségek kimenetele így sokkal kedvezőbb lehet.

A megmozdulás során, idén októberben az Alpokalja A Daganatos Gyerekekért Közhasznú Alapítványért fogunk össze! A júliusban szervezett nagy sikerű közös licit után egy újabb akciót szervezünk, ahol MINDENKI nyer! Csapatunk a szeptember 30-i szezonrajttól kezdve mindegyik, októberben rendezett hazai mérkőzésen csak és kizárólag az erre a kampányra készített ADOMÁNYPÓLÓKAT árusítja a helyszíni Falco-Shopban!

A póló megvásárlásával az alapítvány közvetlen működését segíted, viselésével pedig felhívod a figyelmet, a szűrő programok fontosságára.

A mottónk NE ’CSAK’ VEDD, HORDD IS!