Somogyi Ádám komolyan odafigyel a táplálkozásra

Igyekszem a lehető legjobban odafigyelni a kiegyensúlyozott táplálkozásra, mert ez segít az egészséges életvitelben és a sportteljesítmény maximalizálásában is. Sok húst, vagy fehérjében gazdag ételeket szoktam fogyasztani a köret, a zöldség és gyümölcs mellett.

Ha nincs sok időm edzések előtt, de éhes vagyok, vagy energiára van szükségem, akkor előszeretettel szoktam a mogyoróvajas szendvicset, vagy banánt fogyasztani, mert sok energiát ad az edzésekhez.
Táplálékkiegészítőket is gyakran fogyasztok, mert egy változatos, egészséges étrend mellett nagy részben hozzájárulnak az egészséges életmódhoz és a sportteljesítményünk a maximalizálásához is. A kondiedzések alatt, után fehérjeport fogyasztok, a kedvencem a csokis fehérje, de kizárólag vízzel öntöm fel. Omega 3 halolajat is szoktam szedni, ezt napi szinten, ez segít a regenerációban.

Természetesen főleg az idei szezonban extra terhelést kapunk, ezért is kell odafigyelni az egészséges táplálkozásra, de az életben nem csak a sportolók, hanem mindenki számára létfontosságú dolog az egészséges, tudatos táplálkozás. Itt nemcsak a külsőnkre gondolok, hanem a szervezetünkre is nagy hatással van a táplálkozásunk minősége.