ZACH ODAFIGYEL A RENDSZERES ÉS SOKOLDALÚ ÉTKEZÉSRE!

Sziasztok Falco-Szurkolók!

Zach vagyok, és most én fogok nektek egy-két sort írni arról, hogyan étkezem. Ez egy olyan része a sportéletnek, amit kevesen értenek, vagy tudják, hogy mennyire fontos. Napi 2 edzés mellett, gondolhatnánk, hogy bármit, bármikor megehetünk, ami részben igaz, hiszen rengeteg kalóriát égetünk el, viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű kaját eszünk. Egy dologra mindig nagyon figyelek, hogy reggelizzek. Tudom, ez sok embernek magától értetődő, de nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű energiával kezdjük a napot.

Fontosnak tartom az egészséges étkezést, hiszen segít, hogy a pályán, edzésen a 100%-ot tudjam nyújtani. Igyekszem változatosan enni, például meccsnapokon is mindig rizst eszek, csirkével és zöldségekkel. Ez az én meccsnapi menüm. Mert van benne minden, szénhidrát, fehérje, vitaminok, rost. Ebből lehet dolgozni meccsen, nekem legalábbis ez vált be.

Egy rossz tulajdonságom van, nincs kimondott kedvencem, viszont, ha találok egy nagyon jó kaját, akkor azt addig eszem, készítem, míg meg nem unom, aztán kezdődik újra a keresés. Emiatt is napi szinten több vitamint is használok, ebben Laki Ádám segítségét is szoktam kérni.

Hát mára ennyi Falco-fanok, elköszönök.

Jövő héten más valaki érkezik, Pacsi